Laďák is back!

16.08.2017 10:58

Radostnou zprávu hlásí fotbalisté Lipíčka. Po více než roční odmlce se po fotbalových trávnících opět pozvolna začíná prohánět Vladimír Radouch. Ten s mužstvem absolvoval většinu letní přípravy a nyní hlásí, že je připraven naskočit zpět do fotbalového koloběhu.

Je tomu 14 měsíců, kdy došlo k nešťastné události, která "Laďáka" vyřadila nejen z fotbalového života (Radouch byl napaden před nočním klubem a utrpěl vážná poranění hlavy). Nyní se zdá, že problémy jsou zažehnány a trenérský tým Lipíčka tak před startem nové sezóny může počítat se staronovou a velice vítanou posilou. Myslím, že jsem připraven. Samozřejmě to bude chvíli trvat, ale tréninky jsem absolvoval bez větších úlev, říká šlachovitý hráč, který je trenéry ceněný pro svou univerzálnost. 

Zároveň si pochvaluje atmosféru v šatně Lipíčka. Za tu dobu se prakticky nic nezměnilo. Kluci mě přivítali fantasticky, za což bych jim chtěl poděkovat. Vlastně mi přijde, jako bych nikdy neodešel. Legrácky, srandičky, vše při starém, říká spokojeně a s jiskrou v očích. Fotbal mu očividně chyběl, což je patrné i na samotných trénincích, které si vyloženě užívá. 

Velká chuť do fotbalu byla na "Laďákovi" vidět i v sobotní generálce. Proti táborskému FC HD2D odehrál zhruba půlhodinku a dokonce se mu podařilo skórovat! Po spolupráci s Klečkou se uvolnil v pokutovém území, a tak jako za starých časů, neomylně zavěsil. Branek mohlo být i více, navíc se mi podařilo několik šancí spoluhráčům připravit, bohužel to tam nepadlo, naráží na tutovky, které připravil unavenému Lávičkovi a v zakončení tradičně bezzubému Říhovi. 

V neděli čeká Lipíčko první mistrovské utkání v novém ročníku, kdy cestujeme na hřiště zálohy Kameňáku. Znamená to tedy, že je Laďák připraven? Jsem trenérovi k dispozici v jakékoliv roli! Pokud mě bude potřebovat, jsem připraven týmu pomoci k zisku tří bodů. Nejdůležitější je tým, o mě až tolik nejde. Věřím, že uspějeme a zažijeme úspěšný start do nové sezóny, říká závěrem levonohý univerzál.

Zpět