Na závěr soustředění remizovalo Lipíčko v první jarní prověrce s Vrábčí

05.03.2017 19:56

Lipí - Vrábče 2:2 (1:0)

branky: Lávička, Zoch
 

Fotbalisté Lipíčka ve středu v podvečer zahájili intenzivní přípravu na jarní část soustředěním v Lišově, které vyvrcholilo nedělní herní prověrkou s Vrábčí. Utkání se odehrálo již na domácím hřišti Lipíčka. V jeho sestavě se objevilo několik nových tváří - přestup Jiřího Holinky z mateřského Týna byl již úspěšně dotažen, o příchodu Jiřího Říhy z táborského Lomu se jedná, dále se představili Tomáš Bakalář, jenž v Lipí už v minulosti působil a mladíček Aleš Schier.

 

Od začátku bylo Lipí aktivnějším mužstvem, ale vytvořené šance nedokázalo proměnit. Především Roman Lávička spálil několik tutovek, nakonec se ale přeci jen dokázal prosadit a poslal domácí do vedení  - 1:0.

 

Začátek druhé půle patřil hostům z Vrábče, kteří se dočkali zaslouženého vyrovnání, když David Seethaler tváří tvář proti Macháčkovi nezaváhal - 1:1. V následujících minutách se hrál spíš bojovný fotbal bez větších šancí na obou stranách. Nakonec to byli hosté, kteří se z ničeho nic udeřili zásluhou Daniela Pecha - 1:2

Vrábče vstřelená branka povzbudila a najednou to byli hostující hráči, kteří byli častěji na balonu a předváděli poměrně slušný kombinační fotbal. Vedení ale udržet nedokázali. Zhruba pět minut před koncem Lávička přebral balon od Říhy, zatáhl ho po levé straně a poslal míč do předbrankového prostoru, kde byl první u balonu Jan Zoch, jenž nedal brankáři z bezprostřední blízkosti šanci - 2:2.

Zbývající minuty se již pouze dohrávaly. Na obou mužstvech bylo přeci jen znát, že se jednalo o první přípravný zápas a únava byla patrná.

 

sestava: Macháček- M. Svoboda, Mojžíš, Zvánovec, Jinek Z. - Kaše O., Holinka, Klečka, Říha - Lávička, Bakalář

 

střídali: Bourek, Schier, Jinek T., Zoch

 

Zpět