Občas štěstí sedne i na vola, říká dvougólový střelec Pavel Svoboda

10.09.2015 16:22

Vstup do nové sezóny vyšel Lipíčku na jedničku. Po utrápeném výhře s Pištínem přišlo jednoznačné vítězství s Kolodějemi, pod které se dvěma zásahy podepsal útočník Pavel Svoboda. Ten nejprve v první půli smazal vedení hostujícího celku, aby na začátku druhého dějství přidal vítěznou trefu. Vytáhlý útočník se tak logicky stal terčem klubových redaktorů, kteří ho před blížícím se derby se Žabovřeskami krátce vyzpovídali.

 

Začátek soutěže se vám povedl. 2 výhry při skóre 5:1, takže asi spokojenost, že?
Sám za sebe jsem určitě spokojený. Jistě, skóre jsme mohli o něco navýšit, kdyby naše střelecká forma byla o něco plodnější. Tím myslím naše vyložené šance, které nejsme schopni proměnit, ale každý z nás si je toho vědom a zajisté se to bude zápas od zápasu zlepšovat. Alespoň má naše trenérské trio o čem přemýšlet :-)


Ty ses prosadil hned dvakrát. Můžeš svoje trefy ve stručnosti popsat?

Jsem rád, že jsem zaznamenal dvě branky, pod kterými je podepsaný celý tým! Tímto bych chtěl spoluhráčům poděkovat! Ani nevím, jak se to semlelo. Jak se říká, štěstí sedne i na vola :-) Také bych chtěl poděkovat mé přítelkyni, ve které mám velkou oporu, a která mi fandí jak o život :-)

Stejně jako v prvním zápase, tak i proti Kolodějím jste neproměnili pokutový kop. Čím to? Ty osobně sis na penaltu netroufal?

Co dodat, tuto otázku raději ponechám bez komentáře :-) Každopádně doufám, že se to již nebude opakovat :-)

Jak vůbec probíhala letní příprava? Myslíš, že jste na podzimní část dobře nachystáni?

Letní příprava proběhla pod vedením asistentů hlavního trenéra z mého pohledu velice zdařile. Fyzicky si myslím, že jsme připraveni dobře, horší je to s technikou balónu, ale to se vypiluje:-) Však naše trenérské trio si už s tím nějak poradí :-)

 

V týmu se přes léto objevily nové tváře. Jak zapadly?

Osobně jsem rád, že máme v týmu nové posily. A jak zapadnou, to uvidíme až na dokopné, jak se k tomu pánové postaví :-) Myslím si, že kluci zatím zapadli dobře a že nám pomůžou.

 

Vloni jste jako nováček obsadili konečnou třetí příčku. Jaké jsou vaše cíle pro letošní sezónu?

Jako nováček soutěže jsme třetím místem překvapili nejen sebe, ale zajisté i soupeře a nejen je :-) A co se týká cílů v této sezóně, sám za sebe budu rád, když zopakujeme minimálně to, co se nám povedlo předchozí sezonu a možná i něco málo navíc :-)
 

V sobotu vás čekají v souboji dvou stoprocentních týmů Žabovřesky. Co očekáváš od zápasu a s čím do něho půjdete?

Na derby ze Žabama se moc těším :-) Doufám, že se odehraje kvalitní zápas bez zbytečných emocí na hřišti i mimo něj :-) Jistě mluvím za všechny, že pro zisk tří bodů uděláme celý tým vše a jak se říká, vyloupíme Žaby :-) Lipí oleee:-)

 

Zpět