REPORT: TJ Sokol Lipí vs SK Lišov B – soutěž OS mladší žáci B sk. D

03.09.2020 20:42

TJ Sokol Lipí vs SK Lišov B – soutěž OS mladší žáci B sk. D

Stav utkání 8:4 (poločas 6:1)

Odehráno 2.9.2020 od 17:00 hod. na hřišti TJ Sokol Lipí

Hrací doba 2 x 25 min.

Diváků 25

 

Sestava domácí: T. Pachol (B), D. Pouzarová, V. Růzha (K), M. Nota, J. Pouzar, J. Matoušek, Š. Mišek, M. Režný, T. Steinhäuslová

Sestava hosté: P. Jiráček (B), J. Kuboušek, M. Zeman, J. Frank (K), D. Chmel, L. Makovička, M. Fiktus, D. Jírovec, A. Petřík, Z. Sklenář, T. Míka

 

Nová sezona starší přípravky

Hráči starší přípravky vstupovali do prvního mistrovského utkání sezóny s velikým natěšením a chutí, které podpořili i velice dobrým výkonem.

V prvním poločase se hráčům Lipí povedlo hostující Lišov dokonale zaskočit vysokou aktivitou, kdy se prakticky 20 minut hrálo pouze před hostující brankou. Našim hráčům se dařilo držet taktických pokynů a i za ceny rizika, se snažili o vyhledávání soubojů 1v1, které se nám díky vyšší kvalitě dařilo vyhrávat, z čehož pramenilo značné množství šancí a i poločasové skóre 6:1. Sympaticky bojující Lišov řešil své situace pouze dlouhými nákopy za obranu, kdy se jim z jedné takové situace podařilo vstřelit svou první branku v utkání.

Ze začátku druhé části z důvodu náročné, vysoké hry, došlo k polevení aktivity našich hráčů, čehož Lišov využil a dvěma brankami snížil na 6:3. Naštěstí to posloužilo jako budíček a po zbytek zápasu se lipským hráčům podařilo přidat další branky a pohlídat si zasloužené vítězství.

Je třeba vyzdvihnout individuální výkony všech hráčů, avšak velkou pochvalu zasluhují Vlastík Růzha a Martin Nota, kteří byli svými výkony nejlepšími hráči zápasu.

DK

Zpět