Vítězství na domácím Memoriálu ukořistili hráči jankovsko-dubenské zálohy

03.07.2017 09:34

První červencová sobota patřila v Lipí tradičně domácímu Memoriálu Fr. Kočera, Mir. Zvánovce a Boh. Velíška. Toho se krom Lipíčka zúčastnila mužstva Vrábče, jankovsko-dubenské zálohy a moravské Jaroslavice. Úvodní los proti sobě svedl Jankov/Dubné "B" proti Jaroslavicím, druhou dvojici tvořilo Lipí s Vrábčí. Na hostech z Jaroslavic, kteří přicestovali již v pátek, se projevil náročný program do ranních hodin, který navíc okořenila dopolední prohlídka a degustace v Budějovickém Budvaru. Dubenští v čele s několika dorostenci si tak připsali bezproblémovou výhru 10:1 a stali se prvním finalistou.

Druhým finalistou se chtělo stát naše mužstvo, bohužel zápas s Vrábčí nám příliš nevyšel. V hostujícím dresu zářil host z Nemanic Vlastimil Bašta, který nás porazil prakticky sám. Za stavu 0:2 ještě vykřesal jiskřičku naděje jeden z několika hostů v našem dresu David Růžička, o chvíli později ale hosté přidali třetí zásah a bylo rozhodnuto. 

O třetí místo jsme tak vyzvali Jaroslavice, které i přes statečný výkon padly vysoko 1:6. Čestný úspěch zaznamenali hosté ve druhém dějství, kdy v naší brance stál kapitán Kruťko, jenž nahradil Macháčka. Ten se přesunul do útoku a měl několik slibných příležitostí ke skórování, i přes mohutné povzbuzování fanoušky se mu to bohužel nepovedlo. Za nás skórovali postupně Tomáš Jinek, Jiří Říha, Jiří Holinka, Roman Lávička, Daniel Kočer a Petr Kaše.

Finálový souboj byl zcela v režii jankovsko-dubenské zálohy, která si tak připisuje vítězství v turnaji, navíc při skóre 15:2. Šesti brankami se v dresu Dubného blýskl dorostenec Dominik Šindelář, jenž v tomto směru neměl konkurenci.

Výsledky:

Jankov/Dubné "B" - Jaroslavice 10:1

Lipí - Vrábče 1:3 (D. Růžička)

o 3. místo: Lipí - Jaroslavice 6:1 (T. Jinek, Říha, Holinka, Lávička, Dan. Kočer, P. Kaše)

finále: Jankov/Dubné "B" - Vrábče 5:1

sestava Lipí: Macháček, M. Svoboda, Mojžíš, O. Kaše, T. Jinek, Říha, Kruťko, Holinka, P. Kaše, Klečka, Lávička, Š. Svoboda, Lošek (SK Jankov), D. Růžička (Roudné), Kotnauer (Jankov dorost), Motl (Nemanice), Dan. Kočer, Kysela (oba SKP dorost)

foto z turnaje ZDE

Zpět