Lipí si z Hrdějovic přivezlo bůra

12.05.2019 21:16

Slavoj Hrdějovice "B" - TJ Sokol Lipí

Stav zápasu: 5:1

Góly: 24´ Čírkov, 46´ Hůda, 54´ a 90´ Kukačka, 60´ Hondlík / 48´ Vondoušek

ŽK: - / 31´ Říha J.

Sestava: Macháček - Svoboda M., Mojžíš "C", Kruťko, Kaše - Skála, Říha J., Svoboda Š., Jinek Z. - Jeněk, Zoch

Střídali: Bourek, Vondroušek

Za chladného počasí cestovalo Lipíčko na půdu posledních Hrdějovic.

Hned v 1´ utkání ztratil Kruťko míč uprostřed hřiště, domácí útočník se protáhl okolo Mojžíše, naštěstí nezamířil mezi tyče. Hráči Hrdějovic vzali od samého začátku utkání do svých rukou. Na těžkém a podmáčeném terénu se snažili kombinovat, vytvářeli si velké množství šancí, které ale trestuhodně zahazovali. Lipí si nebylo schopné obsazovat domácí hráče, bylo u všech odražených balónů později.Nedokázalo si ani nahrát více než dvě přihrávky v řadě a proto se téměř k ničemu nedostalo. První střelu Lipí vyslal na branku domácích M. Svoboda až ve 22´. O pár minut později již domácí využili jednu z mnoha příležitostí. Po dlouhém nákopu se k míči dostal domácí útočník, nikým neatakován si na hranici vápna připravil míč a nedal Macháčkovi šanci. 1:0. Hrdějovice byli i nadále aktivní, jejich akce však končily nepřesnou finální přihrávkou, vedle branky nebo na dobře chytajícím Macháčkovi. Lipí tak o poločase prohrávalo pouze 1:0.

Ve druhé půli začaly padat góly. Ve 47´ Lipí prohrávalo 2:0, když po rychlém protiútoku zakončoval domácí útočník do prázdné branky. O minutu později jsme se dočkali snížení. Po nedůrazném odkopu Hrdějovic se míč dostal k Vondrouškovi, který z 25-ti metrů vymetl šibenici domácí branky. 2:1. Domácí se ale nepoložili, nadále kombinovali a vytvářeli si plno šancí. Stále více se hrálo před brankou Lipí a byla jen otázka času, kdy se bude měnit skóre. Postupně to Hrdějovicím vyšlo po pravé straně - 3:1, po levé straně 4:1 a ukázkovou kolmicí středem hřiště završili výsledek na konečných 5:1.

Výsledek odpovídá předvedené hře a pět obdržených gólů je ještě milosrdných. Hra Lipíčka absolutně postrádala pohyb a jakékoliv nasazení.

Další zápas Lipí odehraje na domácí půdě s týmem TJ Mokré. Výkop je tradičně v neděli 19. 5. 2019 v 15 hodin.


Zpět