Lipíčko prohrálo o 3 branky

19.05.2019 18:24

TJ Sokol Lipí - TJ Mokré

Stav zápasu: 0:3

Góly: - / 11´ Štumbauer, 19´ Tancer a 83´ Hála

ŽK: 64´ Svoboda Š. / 36´ Kos, 87´ Zevl

Sestava: Macháček - Svoboda M. Vondroušek "C", Jinek T., Skála - Svoboda Š., Říha J., Kruťko, Zoch - Kaše, Jinek Z.

Střídali: Bourek, Dušek

Za krásného slunečného odpoledne se Lipí utkalo s týmem z Mokrého. Oba týmy trápí početná marodka.

Do utkání vstoupili lépe hosté, když hned v 1´ vypálil tvrdě Houska, z branky se však neradoval. Mokré Lipíčko přehrávalo. Výsledkem byl první gól zápasu. Hráči Mokrého předvedli kombinaci středem hřiště, sám před Macháčkem se ocitl Štumbauer a zamířil přesně k tyči. 0:1. Hosté byli stále při chuti. O pár minut později po nedůrazu domácí defenzivy mělo Mokré možnost třikrát za sebou zakončovat, Lipí od druhého gólu zachránila branková konstrukce. Ze strany Lipíčka jsme viděli první zakončení až po čtvrt hodině hry, z pravého beka si krásně za obránce naběhl M. Svoboda, tvrdě vypálil, ale branku netrefil. V 18´ se měnilo skóre ve prospěch hostů. T. Jinek nezvládl souboj uprostřed hřiště, míč se dostal až k Tancerovi, který se proti vybíhajícímu Macháčkovi nemýlil. 0:2. V dalších minutách stříleli Vondroušek, Říha a Kaše. Ani jeden z nich netrefil hostující branku. Po centru Vondrouška mezi tyče nezamířil ani hlavičkující Kruťko. Hra se postupem času začala vyrovnávat. Oba týmy si do konce poločasu vypracovaly ještě pár šancí, stav se již neměnil. Hosté tak šli do kabin s dvougólovým náskokem.

Na začátku 2. poločasu jsme mohli být svědky snížení. Š. Svoboda se uvolnil na křídle, připravil míč pro Vondrouška, který trefil břevno hostující branky, dorážka Kruťka letěla mimo tři tyče. V další šanci Lipíčka se sám před brankou Mokrého ocitl aktivně hrající Kruťko, trefil pouze dobře chytajícího Vaňase. Mokré zahrozilo akcí po pravé straně, na hranici vápna si nachystal míč na levou Dvořák, střela mířená na zadní tyč letěla vedle. Tempo hry pomalu opadalo na obou stranách. V krásných nábězích byl k vidění Říha, v dnešním zápase ho však trápil první dotek a míč mu vždycky utekl. Od 60´ se hrálo více před brankou hostů, hráči Lipí však nedokázali vstřelit gól. Na hřišti se kupily fauly. V 77´ se sám na Macháčka řítil Štumbauer, dobře myšleným lobem netrefil branku Lipí. V 82´ Lipíčko ztratilo míč na půli hřiště, hosté předvedli krásnou rychlou kombinaci, když do prázdné branky zakončoval Hála. 0:3. Poslední minuty utkání už se pouze dohrávaly a zápas tak skončil další prohrou Lipí.

Lipí bylo dnes alespoň trochu důstojným soupeřem, ačkoliv výsledek tomu tak nenapovídá. Dobrý výkon podal hrající trenér Kruťko, vsítit branku se mu bohužel nepodařilo. Také děkujeme Lipí fans za podporu.

Příští zápas Lipí sehraje v sobotu 25. 5.2019 od 17:00 hodin na Včelné.


Zpět