Mladší přípravka vyšla proti Jankovu poprvé v sezoně gólově naprázdno

15.10.2018 14:15

Stav zápasu: 9:0

V sobotu 13.10. proběhlo další utkání mladší fotbalové přípravky Lipí, tentokrát na "neutrálním" hřišti v Žábovřeskách proti SK Jankov. Zápas byl naplánován od 10:00 dopoledne. Ranní mlha se stačila kolem desáté hodiny rozpustit, zápas tedy mohl začít v původně stanovený čas. Bohužel se opět ukázalo, jaký je rozdíl mezi týmem, který spolu trénuje přes jeden rok a nám, stále ještě začátečníkům. Během prvního poločasu fotbalovější soupeř z Jankova stihl nasázet do naší sítě čtyři góly, hosté z Lipí bohužel ani jednou za první půli nezvládli vystřelit na bránu protivníka. Druhá půle byla z naší strany již o poznání fotbalovější, nicméně góly se počítaly bohužel pouze v naší síti. Skóre se zastavilo na 0:9 pro SK Jankov a nám nezbývá než dále poctivě na trénincích pracovat.


Souběžně se odehrálo utkání záloh mladších přípravek těchto stejných týmů. Hned během počátečních pěti minut jsme lovili míč z naší sítě hned dvakrát, nicméně poté jsme se oklepali a třemi góly, které vstřelili Libor Lávička, Nela Fojtíková a Tomáš Drnek jsme skóre otočili. Pro všechny tři to byly premiérové góly v zápase za Lipí, pro Libora a Nelu vůbec v jejich prvním zápase, ve kterém za Lipí nastoupili. S nadějným skóre 3:2 v náš prospěch jsme šli o poločase do kabin. Ve druhé půli soupeř vyslal na naší bránu celkem 4 střely, bohužel všechny skončili v naší síti. Naři hráči bohužel nezužitkovali ani jednu z nadějných příležitostí, proto i záloha přípravky odjela ze Žab s prohrou 3:6.


Příští zápas nás čeká v Lipí v pondělí 15.10. od 17:00 (příprava s Roudným), hned ve středu 17.10. od 17:00 se odehraje další mistrovský zápas, tentokrát proti soupeři ze Zlivi/Bavorovic.

Zpět