Na turnaji v Jaroslavicích skončilo Lipíčko na posledním místě

27.06.2016 20:22

V sobotu 25.6. sehráli naši fotbalisté turnaj v moravských Jaroslavicích. Sem odcestovala první skupinka hráčů již v pátek, druhá partička dorazila až následující den. Na turnaj vyrazila hodně kombinovaná sestava, která výsledkově žádnou velkou díru do světa neudělala, přesto si z této akce odváží spoustu příjemných vzpomínek a zážitků. Během dvou utkání jsme dokázali skórovat pouze jedinkrát, o branku se navíc postarala Věrka Honnerová a tak bereme poslední čtvrté místo!

semifinále: SK Sokol Jaroslavice "A" - TJ Sokol Lipí 9:1

Domácí áčko v utkání o postup do finále jednoznačně dominovalo a připsalo si vysoké vítězství. Čestný úspěch Lipíčka zaznamenala až za rozhodnutého stavu 9:0 věrná fanynka Věrka Honnerová, když chladnokrevně proměnila pokutový kop.

o 3. místo: FK Slup - TJ Sokol Lipí 2:0

Vyrovnané utkání rozhodla lepší produktivita hráčů Slupu, kteří dokázali na naší obranu vyzrát dvakrát a berou bronzové medaile.


sestava týmu Lipíčka: T. Jinek, O. Maxa, J. Mojžíš, P. Stráda, J. Daňhelka, M. Zvánovec, J. Říha, M. Svoboda, Š. Svoboda, D. Klečka, L. Kruťko, J. Jurka, V. Honnerová

povedenou akci komentoval účastník zájezdu Stanislav Bombala: Naše poněkud nestandardně postavená sestava určitě neudělala v Jaroslavicích ostudu. Reprezentovat náš klub a obec jsme museli již od pátečních odpoledních hodin. Jaroslavice pro nás připravily bohatý program, po kterém nám na zápasy trochu scházely síly. V prvním zápase se na nás vrhlo nabuzené áčko Jaroslavic a my jsme byli bez šance. Překvapením pro soupeře bylo, když za náš tým nastoupila naše věrná fanynka Věrka Honnerů, která v závěru proměnila pokutový kop. Ve druhém zápase se Slupem jsme jíž byli vyrovnaným soupeřem, jen chybělo štěstíčko. Na závěr děkujeme všem Moravákům, kteří se o nás vzorně starali, a zažili jsme s nimi nádherné neoficiální soustředění. TĚŠÍME SE U NÁS.

Zpět