Nová posila David Ivančov: Chci s Lipíčkem vyhrát Ligu mistrů

04.09.2015 13:04
Zisk ještě jedné kvalitní posily hlásí fotbalisté Lipíčka. Prozatím na roční hostování přichází jednatřicetiletý univerzál David Ivančov, jenž naposledy oblékal dres Plané. To však bylo již před dlouhými deseti lety, od té doby se fotbalu věnoval pouze okrajově. David s naším mužstvem již nějakou dobu trénuje a přesvědčil trenéry, že by mohl být pro naše mužstvo přínosem. Avšak vzhledem k jeho dlouhé pauze chvíli trvalo, než se podařilo vyřídit administrativní náležitosti. Nyní však již bylo hostování dotaženo do úspěšného konce a "Dejv" tak bude na nedělní utkání připraven. My jsme pro vás tohoto svalovce s velkým smyslem pro humor vyzpovídali.
 
Můžeš fanouškům krátce představit sebe a svou dosavadní fotbalovou kariéru?
Jsem jednatřicetiletý sportovní nadšenec, který miluje jakýkoliv sport. Má fotbalová kariéra začala již v raném dětství, kdy mne rodiče přihlásili na sportovní školu ZŠ Grünwaldova, kde jsem se stal hráčem českobudějovického Dynama. Poté jsem ještě oblékal dresy jiných týmů - Koh-i-noor, Vltava, Planá. Jelikož mne ale zajímala spousta dalších sportů, jen u fotbalu jsem nezůstal, a věnoval se mu pouze okrajově.
 
Jak došlo k tomu, že ses ocitl v Lipí?
Za mou pestrou sportovní kariéru jsem samozřejmě poznal spousty sportovců, mezi nimiž jsem se shodou okolností seznámil i s Petrem Kaše, který je právě hráčem Lipí. S „Kašim“ si po sportovní stránce i mimo ní velmi rozumíme. Pro mou vášeň k fotbalu jsem se Petra optal, zda bych si s nimi nemohl někdy zatrénovat, načež po účasti na tréninku mi trenéři nabídli, zda bych měl chuť hrát za Lipíčko :)) A protože jsem na tento mančaft slyšel jen slova chvály a pozitivní věci, neváhal jsem nabídku přijmout.
 
S jakými cíli do Lipí přicházíš?
Vyhrát Ligu mistrů :)))) Ne, teď vážně. Svoji účastí bych rád přispěl k úspěchu celého týmu a dopomohl k postupu do vyšší soutěže. Určitě pro to udělám maximum, jsem hráč, který velmi nerad prohrává a každý protihráč to jistě pocítí!
 
Tvoje registrace je již hotová a v neděli tak můžeš nastoupit, samozřejmě pokud tě trenéři postaví. Jak se těšíš a s čím do utkání s Kolodějemi půjdete?
Doufám, že důvěru trenéra získám a budu moci nastoupit. V opačném případě budu tým pohánět z lavičky a trénovat hlavičky :))) I toto znamená být součástí týmu. Těším se velice, bude to můj první zápas po mnoha letech, takže si ho budu užívat a doufám, ze po závěrečném hvizdu si budu moci vychutnat pocit vítězství.
Zpět