Pouťový zápas vítěze nenašel

26.08.2018 09:05

Na pouťový exhibiční zápas do Lipí dorazila Včelná "35". Utkání se hrálo na 2x 35 minut. Bajzovkářů se tentokrát sešlo oproti minulému zápasu asi 20.

Začátek utkání se hrál v dobrém tempu. Úvodní minuty patřily hostům, kteří měli dvě nebo tři tutové šance. Buď ale netrefili zařízení, nebo výborně zasáhl domácí gólman Jarda Jurka. A tak platilo pravidlo "Nedáš, dostaneš". Adélka centrem z pravé strany našla ve vápně Lukáše Kruťka, ten udělal kličku hostujícímu hráči a se štěstím prostřelil brankáře hostí. 1:0. Včelná hrozila hlavně z brejků, z nichž dva v rychlém sledu po sobě dokázala využít a otočila tak výsledek na svoji stranu. 1:2. Další šance ze strany Bajzovky nedokázali proměnit Adélka, Pepa a Radim a tak se odcházelo lépe do kabin hostům.

Druhá půle se hrála již převážně za deště. Hra se přelévala od vápna k vápnu bez vážnějších akcí na obou stranách. Oba týmy se potýkaly s nepřesností přihrávek, které je brzdily ve snaze vstřelit gól. Po centru ze strany 2x hlavičkoval Lukáš, po dalším centru z pravé strany ve skluzu zakončoval Milan. Bohužel pro domácí v těžké pozici branku přestřelil. Jinak se Bajzovka dostávala do zakončení pouze střelou ze střední vzdálenosti. Stříleli Pid, Jarda a Honza. Právě poslední jmenovaný napřáhl asi z 25-ti metrů a krásnou střelou o tyč upravil výsledek na 2:2. Hosté se snažili o zvrácení výsledku na svoji stranu, bohužel jejich zakončení připomínala
spíš odkopy od branky a tak další gól již v utkání nepadl. Zápas skončil smírně 2:2.


Zpět