Rozhovor s nejproduktivnějším hráčem uplynulé sezóny Pavlem Moravcem

29.06.2019 08:47

Pavel Moravec se stal nejproduktivnějším hráčem Lipíčka v této sezóně, když dokázal vstřelit 15 branek a k tomu přidat 8 gólových asistencí. To všechno stihl za 23 odehraných zápasů. Poprosily jsme ho, aby nám zhodnotil právě ukončenou sezónu.

 Ahoj Pájo,

v této sezóně jste skončili se 46 body na 3. místě, jak jsi s výsledkem spokojen?

Ahoj. Vzhledem k průběhu jarní části sezóny, kdy naše výsledky nebyly tak dobré jako na podzim, bych řekl, že třetí místo nakonec není vůbec špatné.

S 15 góly a 8 asistencemi ses stal nejproduktivnějším hráčem Lipíčka v této sezóně. Jak hodnotíš sezónu z individuální stránky?

Po této stránce to byla pro mě asi jedna z vydařenějších sezón, které jsem odehrál. Ale byla by to ještě lepší sezóna, kdyby Lipíčko skončilo na prvním nebo druhém místě a postoupilo do okresu.

Vzpomínáš si na svoje góly? Za zmínku stojí určitě gól na Včelné.

Ano, vzpomínám si, zas tolik jsem jich nedal :-D. Gól na Včelné mám v živé paměti, nemohl jsem uvěřit, že jsem se takhle ukopl. Potom jsem si říkal, že mám vybráno minimálně do konce sezóny.

Jak jsi byl spokojen s tréninky?

S tréninky jsem byl nadmíru spokojen, ať už je vedl Lukáš nebo Holas, tak pokaždé stály za to. Byly vždy dobře připraveny, ale s námi hráči už to bylo horší, občas jsme měli problém pochopit nějaké cvičení s balónem a pak jsme běhali po hřišti jako slepice :-D. Obdivuji trpělivost, kterou s námi měli, určitě to s námi neměli jednoduché :-D.

Máte s klukama dobrou partu? Jaká je aktuální nálada v kabině?

V kabině máme výbornou partu, která drží při sobě. A dle proběhlé dokopné bych řekl, že je v kabině i výborná nálada.

Příprava na novou sezónu začíná za měsíc. Co máš v plánu během této pauzy?

Během pauzy bych rád vyléčil nějaké ty bolístky, které jsem posbíral v průběhu sezóny a odpočinul si od fotbalu. V plánu mám slunko, pivko, koupačku a pohodu :D.

Chtěl bys na závěr ještě něco dodat?

Závěrem bych chtěl poděkovat fanouškům, kteří nás chodili v hojném v počtu podporovat. A také všem, kteří se starají o zázemí na hřišti v Lipí, že nám připravují tak dobré podmínky pro hraní fotbalu. Lipíčko olééé. 

Pájo, děkujeme Ti za rozhovor, užij si zasloužené přestávky a uvidíme se na startu přípravy na novou sezónu.


Zpět