V generálce na jarní část remizovalo Lipíčko se zálohou Rudolfova

10.04.2017 22:59

Lipí - Rudolfov "B" 3:3 (2:1)

branky: Dan. Kočer, Říha, O. Kaše

Poslední prověrku před startem jarní části sehráli fotbalisté Lipíčka proti záloze Rudolfova. Oficiálně byla již III. třída zahájena právě tento víkend, vzhledem k lichému počtu týmů ale vyšel na Lipíčko hned na úvod černý Petr. Den před samotnou generálkou se našemu záložníkovi Miroslavovi Zvánovcovi narodil syn - tímto mu za celý fotbalový klub gratulujeme - což bylo potřeba řádně zapít. Podle toho také vypadala docházka, kdy nám museli vypomoct mladíci z Lipí, jinak ve službách dorostu SKP, Daniel Kočer a Stanislav Kysela. Utkání jakožto hlavní arbitr odřídil zraněný středopolař Lipíčka Jirka Holinka.

I přes mizernou docházku vyšel domácím vstup do utkání na jedničku. Nejprve se po skrumáži v pokutovém území prosadil Jiří Říha a o chvíli později přidal druhý zásah Daniel Kočer. Hosté ale ještě do přestávky snížili na rozdíl jedné trefy.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se hostům podařilo vyrovnat, vedení nám ale vrátil Ondřej Kaše, jenž nadvakrát propálil hostujícího gólmana. Když už to vypadalo, že generálka pro Lipíčko dopadne vítězně, prosadili se rudolfovští těsně před koncem potřetí, a tak se oba celky rozešly smírně.

Již tuto neděli čeká Lipíčko ostrý start do jarní části, kdy v domácím prostředí tradičně od 15 hodin přivítáme Koloděje.

sestava: Macháček - M. Svoboda, Mojžíš, T. Jinek, Růžička - Kysela, Říha, Z. Jinek, O. Kaše - Dan. Kočer, Zoch

střídal: Kruťko

 

2/0; 2/2; 3/2; 3/3
začatek dobrý, dva banánky, pak zas holomajzna bez nahrávky
sestava, Machy - Pid, Pepa, Tom Iny myslim, Mates - mladej Stáňa vietnamec, Větrovka, Zdenda myslim, já - Daník a Zoch, na střídání jednom Luky, co se oblíkl později
foukal Holas
20:55
Vis aspon goly poporade?
 
myslim daník, jirak a já
Oka oka a aspon strucnej popis jak padly a to je vse?
A den pred byla zapijecka sirdy?
 
tyjo, fakt nevim moc
já dával z orážky mojí střely zpravý strany
jirka po takový malý skrumáži v malým vápně nějak dorážel
a daník myslim střelou po průniku zleva
oni třetí dali chvíli před koncem
den před tim tam byly nějaký zabijačkový hody
Zpět