Vybojovaný bod v Dubném

12.09.2019 14:30

TJ Sokol Dubné vs TJ Sokol Lipí

Stav utkání 6:6 (poločas 4:1)

Odehráno 11.9.2019 od 17:00 hod. na hřišti TJ Dubné

Hrací doba 25+0, 25+0

Diváků 30

 Střelci domácí: O. Veřtát 3x; P. Havner 1x; B. Marhoun 1x; A. Lafata 1x

Střelci hosté: J. Růzha 2x; Š. Mišek 3x; M. Mišek 1x

 Sestava domácí: Daniel Jedlička (B), Petr Havner, Vojtěch Řezníček, Josef Švajda, Matyáš Kocich, Bruno Marhoun, Matěj Krejčí, Jakub Doležel, Oliver Veřtát, Jan Bartuška, Antonín Lafata

Sestava hosté: Vlastimil Růzha (K), Milan Mišek, Jan Pouzar, Rudolf Reisner (B), Jan Matoušek, Ondřej Pachol, Martin Nota, Jan Růzha, Daniela Pouzarová,  Štěpán Mišek, Jáchym Daňhelka

 Při včerejším utkání mladších žáků v Dubném se nikdo nenudil. Na góly a zajímavé fotbalové situace s individuálními výkony hráčů bylo utkání bohaté.

Na rozdíl od zápasu v Mokrém jsme podali bojovný a týmový výkon. Změnili jsme i rozestavení mužstva, a sice na dva obránce, dva záložníky a jednoho útočníka. To se pozitivně projevilo v obranné, ale i v útočné hře.

Netradičně jsme změnili post brankáře, kdy se do brány postavil Ruda Reisner a podal velmi dobrý výkon. Vlastík Růzha se postavil do zálohy s Ondrou Pacholem a střídali se během zápasu s Jáchymem Daňhelkou nebo Honzou Růzhou a Danielkou Pouzarovou, kteří alternovali i v útoku.

Vzadu nás již tradičně jistil Milan Mišek, Honza Pouzar, Martin Nota a zlepšující se Honza Matoušek. Celé vše zakončoval třígólový útočník tohoto zápasu  Štěpán Mišek.

 V druhé půli prvního poločasu jsme obdrželi čtyři branky, kdy se postupně trefili Veřtát (15 min) a Havner (17 min). Na tyto branky jsme ještě dokázali odpovědět výborným pressingem D. Pouzarovou u soupeřovy branky a gólovým zakončením H. Růzhy.

Poté se těsně před koncem prvního poločasu prosadil rychlými dvěma góly O. Veřtát (24 a 25 min).

Druhý poločas přinesl 7 gólů. V 26 minutě snížil na rozdíl dvou branek Š. Mišek, ale již za dvě minuty zvýšil opět náskok B. Marhoun (29 min).

Za další dvě minuty se po rozehraném rohu prosadil náš M. Mišek (31 min). Zápas byl jako na houpačce, protože v 34 minutě se opět po pěkné soupeřově  akci prosadil A. Lafata s průběžně upraveným skóre na 6:3.

Poté byl zápas již pouze v naší režii a zaslouženě jsme srovnali skóre na konečných 6:6 s góly H. Růzhy (39 min) a Š. Mišeka (41 a 43 min).

Fotogalerie zde: skj-naty.rajce.idnes.cz/TJ_Sokol_Dubne_-_TJ_Sokol_Lipi_mladsi_zaci/ - Foto Natálka Kočerová

Příští zápas v pondělí 16.9. 2019 od 17:00 hod. na hřišti v Lipí s SK Mladé. Sraz v 16:15 hod.

JK

Zpět